Καλώς ήλθατε στο επίσημο blog του Όμιλου Αθλοπαιδιών Κούρου Αίγινας!

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 20 - 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ



Ο ΟΑΚ Αίγινας διοργανώνει διήμερη απόδραση στο πιο ορεινό και γραφικό χωριό του νομού Φωκίδας ,την Καστριώτισσα, σε υψόμετρο 1230μ.μέσα στα έλατα και τα πλατάνια .Τα αξιοθέατα του χωριού πολλά και θα προσπαθήσουμε να επισκεφτούμε τα περισσότερα .
Εδώ υπάρχει η  αρχαιότερη εκκλησία της περιοχής αφιερωμένη στην "Κοίμηση της Θεοτόκου", χτισμένη προ δύο αιώνων περίπου με περίφημες αγιογραφίες που αποτελεί κόσμημα και τόπο προσκυνήματος πολλών πιστών.
Επίσης το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην κορυφή του ομώνυμου λόφου, αγναντεύοντας έναν εντυπωσιακό ορίζοντα και τη σαγηνευτική ομορφιά της γύρω περιοχής και για τους λάτρεις της φύσης  και των σπηλαίων υπάρχει το σπήλαιο Βελχάκι με τις εσωτερικές λιμνούλες  αλλά και πάρα πολλά άλλα μαγευτικά τοπία όπως η περιοχή Τσουράκα και Καταβόθρα , όπου μπορείς να απολαύσεις τη θέα των γύρω ορεινών όγκων και να γεμίσεις τα πνευμόνια σου με οξυγόνο!

Αυτά για το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα επισκεφτούμε το καταφύγιο της Οίτης όπου εκτός από την ζεστή μας σοκολάτα μπορούμε να διασκεδάσουμε στο χιόνι , με ελεύθερο ski και snowboard, έλκηθρα και βόλτες με snowmobile και Cat ski (επιβατηγά ερπυστριοφόρα οχήματα χιονιού) στα χιονισμένα οροπέδια της Οίτης ή αν δεν έχει χιόνια μικρά και ...μεγάλα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο νέο Πάρκο Περιπέτειας (14 ετών και πάνω) και στο Πάρκο Περιπέτειας junior (για παιδιά ως 14 ετών ).
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στα 150Ε ( εισιτήρια πλοίου , πούλμαν και μία διανυκτέρευση με πλούσιο πρωινό στο '' Αρχοντικό της Ευανθίας '' ). Για τα παιδιά που δεν πληρώνουν στο καράβι 35Ε και 55Ε για τα παιδιά έως 11 ετών .
Δηλώσεις συμμετοχής και προκαταβολή 20Ε το άτομο έως 5 Φεβρουαρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.6974442165 Τζίμα Βίκυ . 







 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου